6 paar slippers voor deze zomer en ver daarna

Hoera, de zomer trakteert ons dit jaar tóch nog op een paar hete dagen. Wij wisten heus wel dat het nog niet te laat was en hebben nog een mooie collectie voor je klaarliggen - met daarin behalve mooie zwemshorts ook veel hippe slippers, om het (strand)feestje compleet te maken. Met deze 6 exemplaren is de zomer nog lang niet voorbij: ze komen nog het hele jaar door van pas!

slippers 2019

1. een geheel

Zonder links geen rechts, en dat geldt al helemaal voor dit paar slippers van Superdry. Want aangezien de merknaam over de twee slippers verspreid is, horen ze bij elkaar als geen ander!

2. altijd goed

Wie kent ze niet? De klassieke Havaianas zijn een begrip in de wereld van zomers schoeisel, en met deze stoere legerkleur hou je het klassiek en toch verrassend. 

3. love the brand

Behalve het merk vind je ook het logo van Tommy Jeans op deze badslippers, waarmee ze perfect in de huidige trend van logoliefde passen. 

4. tropisch

Tropisch weertje, tropische zwembroek en... tropische slippers. Jouw dag aan het strand wordt gegarandeerd een succes met deze (afgeprijsde!) slippers van O'Neill.

5. Klein Calvin

Weer zo'n passend setje: met rechts 'Calvin', links 'Klein' én een lekker neonkleurtje kan het niet lang genoeg zomer blijven. Niet verkeerd om aantrekken, hè ;-)

6. kleurenmix

En tot slot de hekkensluiter, uiteraard ook van onze topper Havaianas. Deze blauw-witte variant is wat je nodig hebt als je slippers in één kleur veel te saai vindt. 

shop nu

onze shops