4 strandoutfits met je nieuwe Sundek zwembroek

Bezig met laden...

Surferslook, zomerse vibes en de rainbow boardshort? Dat gaat natuurlijk over zwembroekenmerk Sundek! Hoewel Sundek al sinds de jaren '40 bestaat (en dus al jaren ervaring heeft met kwalitatieve zwembroeken maken), is dit merk nu razendpopulair aan het worden in Nederland. Niet gek, want de zwembroeken ádemen zomer. En de Sundek zwemaccessoires trouwens ook. Benieuwd? Dit zijn onze favoriete Sundek strandoutfits.

Sundek zwembroek heren

1. zo blauw als de oceaan

Bij deze look komt de surfersroots van Sundek om de hoek kijken. Lichtblauw is perfect voor langs het water en met knaloranje stappers vrolijk je de boel nog wat extra op.

elastic zwemshort
98,95
costa slippers
23,95
classic strandlaken
38,95

 

2. camouflage swimwear

Dat camouflageprints niet opvallen is gelogen! Deze Sundek strandoutfit is naast stoer een tikkie opvallend - en dat vinden we nou juist helemaal niet erg.

camo zwemshort
98,95
camo slippers
23,95
cooper pet
18,95

 

3. altijd goed

Geen zin in felle kleuren? Als het op swimwear aankomt doen zwart en donkerblauw 't altijd goed. Wat gele en witte details erbij en je bent klaar voor een rondje boulevard.

rits zwemshort
108,95
costa slippers
23,95
classic strandlaken
38,95

 

4. hup Holland hup

Trek een oranje zwembroek aan op vakantie en iedereen ziet dat je uit Nederland komt. Niet verkeerd toch? Ook niet verkeerd om Nederland wat extra aan te moedigen tijdens het EK trouwens ;).

elastic zwemshort
98,95
barracuda teenslippers
18,95
cooper pet
18,95

 

We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar zit hier niks voor je bij? Dan kun je natuurlijk altijd nog even tussen al onze Sundek zwembroeken spieken. Zomersucces verzekerd!

verder naar Sundek zwembroeken

stel hier je vraag
Chat avatar
contact
onze shops