Björn Borg zwembroeken

Björn Borg: bekend als Zweedse tennisheld, maar vandaag de dag nog bekender als hip en sportief merk. In Nederland werden de boxershorts zo'n vijftien jaar geleden razend populair, maar ook Björn Borg zwembroeken mogen er zeker zijn! Je vindt hier zowel Björn Borg zwemshorts als strakke zwemboxers, voor heren en jongens. En in de Björn Borg sale scoor je de beste koopjes.

Björn Borg zwembroeken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Björn Borg zwembroek heren en jongens

Zou je op straat aan mensen vragen om een merk herenondergoed te noemen, dan is de kans groot dat Bjorn Borg boxers het eerste antwoord zal zijn. Met de introductie van toffe prints, vele kleuren en een stevige kwaliteit katoen heeft Björn Borg de wereld van het ondergoed voorgoed veranderd. De Björn Borg zwembroek mag die status dan nog niet hebben, ook in het water en op het strand is het Zweedse merk één van de populairste. Je vindt bij ons een groot aanbod voor heren, maar ook de perfecte Björn Borg zwembroek voor je kind.

Björn Borg zwemshort

Wil jij je Björn Borg zwembroek lekker losjes? Maak dan een keuze uit ons ruime assortiment Björn Borg zwemshorts. Zo is er de Sheldon, een Björn Borg zwemshort met groot logo op de pijp, verkrijgbaar van roze tot zwart en van blauw tot oranje. Als het om prints gaat, zoekt Björn Borg het meestal in een zomers thema. Wat dacht je van ijsjes, boten, palmbomen of vissen op je nieuwe zwembroek? Combineer je Björn Borg swimwear met Björn Borg slippers en je bent klaar voor een mooie stranddag.

Björn Borg zwemboxer

De strakke zwembroek is bezig aan een comeback. Daarvoor zijn twee belangrijke redenen. Als eerste is het in een aantal landen – waarvan Frankrijk de grootste – vanuit hygiënisch oogpunt vaak verplicht om in een strakke zwembroek te zwemmen. Een Björn Borg zwemboxer is dan een perfecte keuze. De andere reden is dat steeds meer mannen en jongens het fijn vinden om onder hun zwemshort nog een boxer te dragen. Een onderbroek is dan een slecht plan. Het is niet echt een fris idee en bovendien kan chloor of zout water het katoen aantasten. Tot slot droogt een katoenen onderbroek heel slecht, waardoor je de hele dag met natte billen rondloopt. Draag je een zwemboxer van Björn Borg onder je zwemshort, heb je al die problemen niet.